Skip to content

MAJ-ALB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-19 07:38:26
JSON

NIPT: K81818009A
Administrator: Avdul Gjoni
Objekti i Veprimtarisë: Import – eksport, tregti me shumicë e pakicë të artikujve kancelarike, materialeve të buta për përdorim spitalor. Import – eksport, tregti me shumicë e pakicë të materialeve me përdorim mjekësor, materiale mjekimi, medikamente, aparaturave e materialeve të konsumimit kirurgjikal, ortopedik etj. Import – eksport të materialeve të konsumimit si dhe kite dhe reagent për laboratorët Fiziko – kimik, mikrobiologjik e biokimik si dhe për të gjithë laboratorët e tjerë. Import – eksport të aparaturave të ndryshme për të gjitha llojet e laboratorëve si dhe servisi të tyre. Import – eksport të materialeve për përdorim stomatologjik. Import eksport material dhe kimikate për dizinfektimin e ujit të pishëm. Import – eksport të materialeve D.D.D. ( Desifektim, Deratizim dhe Desinsektim) Kryerja e D.D.D në ambiente të brendshme dhe jashtë objekteve si dhe në ambiente të ndryshme.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.06.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 3 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, YZBERISH, Njësia Administrative Yzberisht, Rruga Eqerem Çabej, Ndërtesa 21, Kati 1 mbrapa hyrjes së ndërtesës.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.06.2020
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje te kuotave te kapitalit themeltar 25.11.2017
Kontrate shitje kuotash 21.10.2011
Vendimi i ortakut dhe kontrata e dhurimit te kuotave 02.10.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 163 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 584 225,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 24 037,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 740,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -24 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 341 585,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 50 965,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 42 964,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 44 558,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -416 828,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 157 050,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:5 834 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:551 360,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 078 381,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 512 106,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 138 681,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 488 648,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 129 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 704 194,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 2 413 459,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala