Skip to content

Admirim Kerri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-13 10:23:20
JSON

NIPT: K82628409A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim materiale hidraulike. Import - eksport, tregtimi me shumice dhe pakice te mallrave hidraulike. Bojra, materiale ndertimi, elektrike, si dhe import - eksport te mallrave te ndryshem tregtimi i lendeve te para per industrine, hidrosanitare, pajisje elektroshtepiake.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28/02/2008
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagja Bishanake,Rruga Skenderbej,Banese private,Fier.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 409 632,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 112 008,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 423 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 284 809,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 201 107,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:31 276 878,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 485 645,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:29 795 945,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:29 373 756,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:22 556 262,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani