Skip to content

SPORT KLUB FARKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-18 12:16:56
JSON

NIPT: K91815006H
Administrator: Shkëlqim Fusha (Likuiditator)
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e sportit, konkretisht të aktivitetit të futbollit në qytetin e Tiranës, duke përfshirë këtu jo vetëm ekipin e parë por edhe ekipin e moshave më të reja të sistemit zinxhir. Shitja dhe blerja e lojtarëve në funksion të arritjes së funksionit së qëllimit për të cilin është krijuar kjo shoqëri. Kontraktimi për të drejtën televizive me të gjithë personat fizikë dhe juridikë vendas e të huaj të ndeshjeve të futbollit e të çdo aktiviteti tjetër që do të kryej shoqëria.
Emërtime të tjera Tregtare: SPORT KLUB FARKA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 27.04.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Gani Plaku; Shkëlqim Fusha; Dritan Plaku
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 01.Në datë 18.06.2018: Në bazë të Vendimit të Asamblesë datë 22.05.2018, është miratuar fillimi i proçedurave të likuidimit të shoqërisë dhe emërimin e likuiditatorit Shkëlqim Fusha (administratori). Statusi i shoqërisë nga “Aktiv” u bë “Shoqëri në likuidim e sipër”.
02.Në datë 18.10.2018: Në bazë të Vendimit të Asamblesë datë 06.09.2018, është miratuar raporti i likuiditatorit për likuidimin e shoqërisë i datës 06.09.2018 i realizuar nga likuiditatorit Shkëlqim Fusha. Statusi i shoqërisë nga “Shoqëri në likujdim e sipër” u bë “Ç’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë; Mjull Bathore; Fshati Mjull Bathore; Rruga e Elbasanit; pranë zyrave të Komunës Farkë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Cregjistrimi i shoqerise FK Farka
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 18.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B