Skip to content

ARKIMADE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-28 10:13:11
JSON

NIPT: L01906030A
Administrator: Iva Mëzezi
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulence, studime urbane, transporti, infrastrukture ambjentale, topografike, gjeologjike, hidrogjeologjike. Projektim objektesh civile, arsimore, sportive, industriale, bujqësore, ushtarake, infrastrukture. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh. Zbatim punimesh. Vlerësim të pasurive të paluajtshme. Shërbime kancelarie, kompjuterike. Import, eksport, shitje me pakice dhe shumice të mallrave industriale, elektroshtepiake, lende të para për ndërtim dhe materiale inerte dhe minerale, materiale hidrosanitare, elektrike, drusore, makineri dhe pjese këmbimi, etj. Shfrytëzim karrierash, materiale inerte, minierash dhe transport. Shërbime në planifikimin urban.
Emërtime të tjera Tregtare: ARKIMADE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/07/2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Himë Kolli, Ndertesa Nr.24, Hyrja Nr.9, Ap.14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 28.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -515 581,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 630 214,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 14 105 763,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 957 620,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 080 548,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 217 885,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 616 460,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 864 831,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 796 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:13 920 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:15 834 923,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 719 231,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 285 925,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 211 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 419 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:8 839 846,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 451 443,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 600 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli