Skip to content

DEA-N CONSULTING STUDIO SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-02 14:04:33
JSON

NIPT: L11511002I
Administrator: Nezir Xhelili
Objekti i Veprimtarisë: Mbikëqyrje, kolaudim, projektim në fushën e ndërtimit. Konsulencë juridike, përfaqësimi ligjor e avokator, ndërmjetësimi dhe hartimi i dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit, hartim dhe menaxhim kontratash në projektim, zbatim, mbikëqyrje, kolaudim në fushën e ndërtimeve. Vlerësim të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: DEA-N CONSULTING STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/03/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Pasqyrat Financiare 2017-2018-2019 nuk jane te depozituara.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative Nr.9, Rruga Mine Peza, Pallati 250/1, Kati 0.

Faqja Web:
www.dea-studio.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 15.10.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2023
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2023: 31 407,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 170 370,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 182 265,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 631 303,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 284 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 421 693,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 774 630,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 332 911,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 352 550,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 495 374,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2023:3 691 843,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:4 392 221,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:4 751 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:14 664 979,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 589 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 884 888,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 355 744,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 295 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 369 658,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 632 870,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2019
2020
2021
2022
2023

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli