Skip to content

Inter Alb Distribution (ish MULAJ) Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-20 14:52:24
JSON

NIPT: L12225019T
Administrator: Besim Mulaj
Objekti i Veprimtarisë: Import Eksport mallrash dhe produkte të ndryshme. Import eksport, transport dhe tregtim brenda dhe jashtë vendit të mallrave dhe artikujve industrial; makineri, pjese këmbimi e agregate, pajisje e aksesore elektrike, elektronik dhe energji elektronike, material ndërtimi, elektroshtepiake, ushqimore, bujqësore dhe blegtorale, veshmbathje tekstile, kozmetike dhe estetike, makineri e pajisje mjekësore të artikujve farmaceutike e medikamente mjekësore bimë medicinale. Import-eksport, të duhanit dhe nënprodukteve të tij. Cigare që përmban duhan, puro dhe cigarillos që përmbajnë duhan si dhe çdo duhan tjetër i përpunuar dhe zëvendësues i duhanit, duhan i homogjenizuar ose i rindërtuar, ekstrakte dhe esenca prej duhani. Transport e shitje nafte dhe nënprodukteve dhe derivateve të saj. Import eksport të mallrave të pare ushqimore: grurë, misër, soje, luledielli, vaj ushqimore, miell, fruta të ndryshme, sheqer, makarona, oriz, panxhar. Projektim, ndërtim, investim dhe aktivitete të tjera në fushën e turizmit, hoteleri, bar restorant, transport udhëtaresh brenda dhe jashtë vendit. Shfrytëzim, pasurim, transformim dhe eksportim të 2 mineraleve.
Emërtime të tjera Tregtare: Wilbe Mineral and Mining Investment ( ish MULAJ; ish Inter Alb Distribution)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/10/2011
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: NOVO SAPAC ENERGIE është një shoqëri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 02.10.2013 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L32402010B, me adresë në Tiranë, Bulevardi Deshmorët e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 12, pranë CMAA, me administrator Besim Mulaj. Ortaket e shoqerise jane Inter Alb Distribution me 61% te kapitalit; GEGA OIL GROUP ( ish "GENKLAUDIS" SH.A.) , Hidrowind Albania dhe SPARTAKU me 10% te kapitalit secili; OSMANI me 9% te kapitalit. Sipas të dhënave të QKB deri më date 20.05.2022
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Tropoje AST, Lagjja Aste, Rruga Mustafa Bajraktari. Nr.Pasurie 175/9, ZK 3649

Adresa:
Shkoder, Puke, Iballe, Sapac, Njesia Administrative Iballe, Sapac, Puke me ZK 1976, Nr.Pasurie 1184

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate e ShitBlerjes se Kuotave date 07.02.2012
Kontrate e ShitBlerjes se Kuotave date 15.10.2015
Kontrate e ShitBlerjes se Kuotave date 07.01.2016
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 16.10.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet Shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet Shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 097 928,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -265 401,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 295 294,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 53 068,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -120 530,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 897 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 545 229,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -3 638 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 127 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 064 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:837 051,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:457 276,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 973 459,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 916 400,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 918 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 704 666,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Baja