Skip to content

ArchiMED S.P.S.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-21 07:48:12
JSON

NIPT: L12227027U
Administrator: Spiro Drita
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, ndertim, supervision ne fushen e arkitektures,konstruksionit,instalime mekanike,instalime elektrike,mbojtje njga zjarri,hidraulike,termoteknike,gazra dhe ene presioni,te objekteve social kulturore dhe ekonomike,industriale,objekte banimi,ujesjellesa,kanaliziime,rruge,ura. Te gjitha sherbimet kryhen nepermjet kontatave te lidhura me klientet.
Emërtime të tjera Tregtare: ArchiMED S.P.S.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.10.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Zef Jubani, Pallati BJORN, Nr.7/4

Adresa:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Zef Jubani, Pallati Bjorn, Nr.7/2. 14.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.01.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 501 032,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 13 027 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 601 851,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 186 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 682 563,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 535 168,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 965 797,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 742 735,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:20 729 170,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:25 813 695,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:19 841 232,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 039 822,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 905 129,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 570 905,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 583 532,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 091 674,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala