Skip to content

SYNAPSE ATS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-27 13:41:45
JSON

NIPT: L12321011H
Administrator: Bernard Toçi
Objekti i Veprimtarisë: Shitje, import dhe eksport, instalim, konfigurim, operim dhe mirembajtje te paisjeve te IT, telefonise, telekomunikacionit, sigurise se informacionit, audio/video, elektrike, citofonise automatizimit dhe industrise, video survejimit, sistemeve te alarmit, gjurmimit GPS, dedektimit dhe shuarjes se zjarrit, kondicionimit industrial dhe cdo aktivitet tjeter lidhur me to. Projektim, zbatim, supervizim, mirembajtje dhe operim i sistemeve IT, telefonise, telekomunikacionit, rrjetave kompjuterike, teletonike, te sistemeve te sigurise se informacionit, impianteve elektrike, impianteve te citofonise, impianteve TV, impianteve te kontrollit dhe automatizimit, sistemeve te survejimit me kamera, te alarmeve, sistemeve te dedektimit dhe shuarjes se zjarrit si edhe impianteve te kondicionimit industrial. Zhvillim dhe adaptim i aplikacioneve software. Konsulence dhe trajnim ne fushen e IT, Sigurise se Informacionit, Telekomunikacionit dhe Software-it. Projektim, ndertim, operim dhe mirembajte per Qendrat e te Dhenave, ofrim i sherbimeve te hostuara dhe ko-lokacion per rezidente, biznese, ndermarrje apo organizata te ndryshme. Ofrim i sherbimeve publike te telefonise, transmetimit te te dhenave, 2 internetit, dhe sherbimeve me vlere te shtuar.
Emërtime të tjera Tregtare: SYNAPSE ATS IT Spark
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/11/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia 7, Rruga "Dritan Hoxha", Pallati MC-Inerte, Kati 2

Adresa:
Tirane, Rruga Dritan Hoxha, Njesia nr 7, Korpusi B, me orjentim nga perendimi, dyqani ne katin perdhe Nr.2, Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.11.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash date 11.02.2014
Kontrate shit-blerje kuotash me kusht date 29.05.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 787 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 14 745 070,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 186 287,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 547 824,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 21 927 071,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 14 296 148,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 962 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 239 067,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 239 067,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:72 858 618,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:110 614 797,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:80 715 222,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:83 805 665,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:135 945 449,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:97 822 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 52 781 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 27 881 184,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 27 881 184,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala