Skip to content

HYDROWATER-ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-27 09:43:36
JSON

NIPT: L12414005A
Administrator: Klodian Zaimi, Gert Pustina
Objekti i Veprimtarisë: Konsulencë, projektim dhe supervizim, tregti, import eksport. Studime, gjeologjike mjedisore, hidrologjike, rurale, topografike, organizime seminaresh, trajnim. Konsulence ne fushen e ndertimit dhe menaxhimit te investimit.Konsulence ne fushen e energjise dhe burimeve te rinovueshme.Konsulence ne fushen e Modelimeve hidrologjike, Modelimeve Hidraulike, Perpunimit dhe vezhgimeve me Imazhe satellitore, Rreziqeve natyrore, Permbytjeve, zgjarreve ne pyje, Sistemeve te monitorimit te dhenave.Konsulence ne fushen e Vleresimit dhe auditimit te ndikimit ne mjedis dhe sociale.Konsulence ekonomike menaxheriale dhe statistikore.
Emërtime të tjera Tregtare: HYDROWATER-ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/12/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: “Joint Venture RENARDET - BETA STUDIO - HYDROWATER-ALBANIA”, nje shoqeri e thjeshtë, e themeluar me date 25/07/2014 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L41931001A, me adrese aktuale ne Tirane Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Perlat Rexhepi, Pallati Koma nr.1, Apartamenti 20. “HYDROWATER-ALBANIA” zotëron 30% të kapitalit të shoqërisë. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 27.02.2024)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative nr.7, Rruga Irfan Tomini, Ndertesa nr.1, Pallati Sinani, Kati 7, Apartamenti 18

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.08.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shitblerje kuotash 12.09.2018
Kontrate dhurimi kuotash 03.02.2014
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 27.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 2 456 399,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 448 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 647 417,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 781 060,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 299 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 762 246,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 645 186,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 128 040,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 373 222,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -394 177,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -16 543,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:12 995 133,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:22 650 420,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 527 488,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 412 826,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 140 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:33 422 225,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:24 942 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 327 533,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 306 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 732 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli