Skip to content

TOWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-27 12:06:19
JSON

NIPT: L21717003H
Administrator: Irdi Kulla
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikëqyrje, kolaudim, vlerësim të pasurive të paluajtshme, konsulencë dhe asistencë teknike, juridike e ekonomike të projekteve, tenderave, kontratave, etj. në fushën e ndërtimit dhe infrastrukturës. Zyre ndermjetesimi pasuri te paluajtshme, konsulence juridike, dhenie, marrje me qira dhe shitje pronash, menaxhim dhe administrim pronash etj.
Emërtime të tjera Tregtare: TOWER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/05/2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr. 2, rruga Fadil Rada, pallati Daniela, shkalla 2, kati 3, apartamenti 9, nr.pasurie 6/544+2-P

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 27.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 4 393 375,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 8 937 184,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 4 091 002,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 783 976,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 277 882,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 035 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 874 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 935 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 933 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 746 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 183 114,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:23 683 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:83 429 450,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:21 469 613,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:24 337 109,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:20 558 463,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:19 523 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 267 133,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 252 757,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 079 669,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 670 334,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 333 334,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli