Skip to content

Varuzhan Piranjani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-08 14:24:28
JSON

NIPT: L22218005P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Investitor ne ndertim,Shitje dhe blerje te pasurive te paluajtshme.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18/10/2012
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 07.01.2020, u vendos Pezullimi i aktivitetit, nga data 07.01.2020 - pa afat. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Dajt Qesarak,Kantier ndertimi,Rezidenca Platea

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli