Skip to content

K.F.DELVINA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-09 13:48:28
JSON

NIPT: L26602501A
Administrator: Edmont Hakarepi
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive në fushën e futbollit, krijimi i ekipeve zinxhir për sportin e futbollit, si dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptarë e Futbollit. Futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtar sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesa të shoqërisë. Aderimi dhe regjistrimi si klubë në Federatën Shqiptare të Futbollit, dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar.
Emërtime të tjera Tregtare: K.F.DELVINA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 15/03/2012
Rrethi: Delvine
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 46 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Shkëlqim Haxhi; Blerim Kulla; Dhimitraq Janku
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Ne date 22.07.2020: Ne baze te Shkreses se Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve Nr.11789 Prot date 25.06.2020, u be saktesimi i pronesise se subjektit ne QKB nga "Shqiptare 100%" ne "Shqiptare Shteterore".
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Delvinë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 18.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -81 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 298 488,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 330 637,00
Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli