Skip to content

TV Kabllor Shijaku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-29 09:39:58
JSON

NIPT: L31902508J
Administrator: Shkëlqim Bërhami
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari televizioni kabllor.
Emërtime të tjera Tregtare: TV Kabllor Shijaku
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/07/2013
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 600 000,00
Numri i pjesëve: 3 600
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Tring TV”, shoqëri aksionere e se drejtës shqiptare, e themeluar me datë 14/12/2004, me NIPT K61931005K, me seli qendrore ne Tiranë, Rruga "Fabrika e Qelqit", zona kadastrale 8230, Pasuria Nr.2/63, Godina Qendrore, Njesia Bashkiake nr.6 dhe me administrator Ridvana Dulaku, Artan Dulaku dhe Sotiraq Toshi. Ortak i vetëm i shoqërisë është Concord Investment, zotërues për 100% të aksioneve. (Sipas të dhënave të QKB deri me datë 29.06.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 19.04.2022 terhequr nga QKB date 29.06.2023, Pronaret perfitues te subjektit “TV Kabllor Shijaku”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, jane:

Shkëlqim Bërhami, shtetas shqiptari, i datelindjes 1955, pronar perfitues per 50% te kapitalit. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 02.07.2013. Ridvana Dulaku, shtetase shqiptare, e datelindjes 1968, pronare perfitues per 17% te kapitalit, pasi zotëron 34% të kapitalit të shoqërisë “Tring TV”, dhe kjo e fundit zotëron 50% të kapitalit të shoqërisë “TV Kabllor Shijaku”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 19.08.2016.

Melina Dulaku, shtetase shqiptare, e datelindjes 1973, pronar perfitues per 16.5% te kapitalit, pasi zotëron 33% të kapitalit të shoqërisë “Tring TV”, dhe kjo e fundit zotëron 50% të kapitalit të shoqërisë “TV Kabllor Shijaku”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 19.08.2016.

Holta Dulaku, shtetase shqiptare, e datelindjes 1974, pronar perfitues per 33% te kapitalit, pasi zotëron 33% të kapitalit të shoqërisë “Tring TV”, dhe kjo e fundit zotëron 100% të kapitalit të shoqërisë “TV Kabllor Shijaku”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 19.08.2016.
[Ekstrak Historik i Regjistrit të Pronarit Përfitues - i Papërditësuar]
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Shijak, Lagja Popullore

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 29.06.2023
Kontratë Shitje Kuotash datë 19.08.2016
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 29.06.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 518 562,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:29 076 069,00
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli