Skip to content

GIROMONDO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-08 11:55:59
JSON

NIPT: L42101034L
Administrator: Ilirjan Gërveshi
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime me material te porositesit(fason). Importeksport,tregti me shumice e pakice te mallrave te ndryshem,transport mallrash brenda dhe jashte vendit, ushqimore,kepuce,veshmbathje,tekstile,artikuj lekure industrial, detergjente, kozmetike, hidrosanitare. Material ndertimi, hapje punishte per perpunim, prodhim,tregetim lendesh te para dhe mallrash, hapje agjensi imobilare.Te shese te jap me qera pasuri te tundshme dhe te patundshme,hapje servis makinash dhe shitblerje pjese kembimi per auto,goma automjetesh te ndryshme,hapje agjensi turistike
Emërtime të tjera Tregtare: GIROMONDO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/08/2014
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Benz Mercedes Sprinter me targe AA 596 NJ
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.4,Rruga "Ram Sadria", Ndertesa Nr.61, Hyrja 1, ZK 8120, Nr.Pasurie 9/645, Allias

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.03.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 04.04.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 8 353 280,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 755 654,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 906 206,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 218 754,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 242 632,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 896 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -4 878 707,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:110 470 758,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:58 556 030,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:74 781 823,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:66 191 365,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:86 278 110,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:66 628 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:9 703 196,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja