Skip to content

Sabri Osma
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-01 09:05:42
JSON

NIPT: L42117006R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Riparime te duraluminit dhe xhamit. Shitje dhe furnizimi i materialeve kancelarike, materialeve per funksionimin e pajisjeve te zyrave dhe pajisjeve speciale, materile per pastrim dhe dezifektim, plehrave kimik, farera, fidan dhe produkteve te ndryshme agrokulturore dhe veterinare, produkteve per mbrojtjen te tokes, bimeve dhe kafsheve. Shitje dhe furnizim i materialeve dhe veglave te punes, produkteve dhe materialeve per mirembajtjen e pajisjeve te vendosura ne hapesirat rekreative. Shitje dhe furnizimi i materialeve te ndertimit, hidraulike, elektrike dhe materialeve per mirmbajtjen e kendeve te lojrave dhe reaktive. Prodhim dhe tregtim i uniformave me logo dhe veshjeve te punes. Dhenie me qera ose nenqera te pasurive te paluajtshme dhe atyre te luajtshme.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17/09/2014
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Elbasanit, Godine 3 Kateshe nr.373, Kati I 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 01.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala