Skip to content

Sferastudio
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-03 11:45:01
JSON

NIPT: L42311015P
Administrator: Daniel Gjoni; Anila Katundi
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe studime urbanistike. Projektime e ndertime civile, industriale, turistike, bujqesore. Studime ambjentale dhe vleresim te ndikimit ne mjedis. Projektime interieresh. Projektim peisazhi e sistemimi. Studime e projektime hidrogjeologjike dhe gjeologjike. Projektime rrugesh, urash, porte turistike. Projektime te inxhinjerise elektrike, te inxhinjerise hidro-mekanike. Projektime konstruktive dhe supervizion punimesh. Restaurime. Konsulenca per temat e me siperme. Mbikqyrje punimesh. Kolaudim punimesh.
Emërtime të tjera Tregtare: Sferastudio
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.11.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull, Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.2, Bulevardi "Zhan D'Ark", Pallati Nr.11, Kati Nr.2, Hyrja 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e performances (2015)
Pasqyra e performances (2016)
Pasqyra e performances (2017)
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 20 110 581,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 139 822,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 261 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 12 591 095,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 643 164,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 249 778,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:34 049 718,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:15 359 921,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:18 196 497,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:25 890 413,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 963 176,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 774 923,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : L.Kanani