Skip to content

GENTIAN SADIKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-21 10:53:21
JSON

NIPT: L42314005A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim konfeksione te ndryshme. Import-Export, tregtim te veshmbathjeve dhe materialeve te buta sipas porosive te klientit te natyres teknike, profesionale, sportive, pune, sanitare-mjekesore, kohes se lire, shkollore, ushtarake, policore, zjarrfikese, mbrojtese dhe sigurise ne pune. Tregtim te veglave dhe artikujve sportive, materialeve promocionale, vegla pune te ndryshme dhe elektrike, pjese kembimi, materiale ndertimi, hidraulike, materiale pastrimi, kancelari. Tregtim me pakice te artikujve te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Joel Company
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 14/11/2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar YZBERISH Rruga Tom Plezha, Pallati Milo,Nr 7,zone kadastrale 3866 pasuri 298/211-N11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.07.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 136 236,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 365 321,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:35 243 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 621 237,00
Punuar Nga : A.Lala