Skip to content

Vasilika Zallëmi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-28 14:21:48
JSON

NIPT: L43707001Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fotokopje dhe printime. Shtypshkrime dhe printime dixhitale te madhesive te ndryshme. Printime ekologjike ne materiale te ndryshme per aplikime " indor & outdoor ". Reklama me materiale metalike, plastike dhe druri. Punime te ndryshme ne pelxiglass, dru dhe metal. Prodhim librash me kopertina " softcover dhe hardcover". Dizenjim dhe montim stenda panairesh dhe fushata promocionale. Ndermjetesim shtypi offset, serigrafi, tampografi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07/01/2014
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 25.07.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 2, Rruga Bardhyl Pojani, Perballe Gjimnazit Nr. 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani