Skip to content

SON Engineering & Construction Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-08 12:45:53
JSON

NIPT: L51424014F
Administrator: Erind Bejleri
Objekti i Veprimtarisë: Projektim ndertesash civile dhe industriale, projektim urban. Import-Eksport etj.
Emërtime të tjera Tregtare: SON Engineering & Construction
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/02/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Shoqeria Koncesionare Tirana 4, nje shoqeri me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 07.10.2020 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT M02219001K, me adrese ne Tirane, Rruga Murat Toptani, Objekti Nr. 3, me administrator Elti Fusha. SON Engineering & Construction shpk zoteron 1.3% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.05.2023
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Ali Spahia", nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.10.2021
Statuti i shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 975 782,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 10 273 241,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 22 138 251,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -3 634 340,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 543 141,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 23 294 720,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 13 376 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:138 711 730,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:97 226 289,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:83 297 286,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:36 358 491,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:35 089 965,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:63 917 179,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:16 245 900,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja