Skip to content

DownTown 1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61723012R
Administrator: Eglant Pupa
Objekti i Veprimtarisë: Investimi me qëllim zhvillimin, ndërtimin, administrimin dhe shitjen e një godinë multifunksionale banimi dhe shërbimesh si një Projekt i Shoqërisë ("Projekti") me vendndodhje tek: Blv. Bajram Curri në krah të European Trade Center (ETC), Tiranë. Kryerja e aktiviteteve, për të eilat nevojiten leje, licenca dhe/ose autorizime përkatëse, do të behet pas marrjes së këtyre lejeve, licencave dhe/ose autorizimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: DownTown 1
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 400 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Papa Gjon Pali II", ABA Business Center, Kati 11, Zyra 1106

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare