Skip to content

Braka Construction
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61906505I
Administrator: Amarild Braka
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi dhe mirëmbajtja e ndërtimeve civile, turistike, shëndetësore, social-kulturore, tregtare, bujqësore, ujësjellës me kontraktues privat apo shtetëror, vendas dhe të huaj, brenda apo jashtë vendit. Veprimtari në fushën e turizmit me qëllim ngritjen e hoteleve dhe fshatrave turistike të pushimit, plazheve, qendrave të arkëtimit brenda dhe jashtë vendit, të blejë, të marrë me qira, të ndërtojë apo të nxisë ndërtimin e tyre, duke vepruar në këtë fushë e vetme apo me partnerë të tjerë. Import – eksport të materialeve të ndërtimit, të lëndëve të para për ndërtim, makineri, pajisje dhe pjesë këmbimi, të mallrave të ndryshme industriale, etj. Transport i mallrave të ndryshëm për vete dhe për të tretë. Kryerja e çdo lloj aktiviteti të lejueshëm nga ligji për formën juridike të subjektit.
Emërtime të tjera Tregtare: Braka Construction
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 02.07.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 13, Rruga Pavarësia, Godina “Lindja e Re 2014”

Adresa:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga Ndre Mjeda, Ndërtim objekti, Zona Kadastrale 8220, Nr.Pasurie 7/260, 7/259, 7/336, 7/33, 7/34

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare