Skip to content

Egeu Stone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-14 14:39:17
JSON

NIPT: L63916002I
Administrator: Qazim Toska
Objekti i Veprimtarisë: Nxjerrja, përpunimi, tregtimi i gurëve dekorative, materialeve inerte etj. Ndërtime civile, industrial, turistike, bujqësore, ujësjellsa, kanalizime, kanale impiante vaditjeje, punime karpentierë, druri, instalim material druri-metalike, plastike-xhami, shtrime rrugësh, ndërtime urash, kanale kulluese, vepra në fushën e telekomunikacionit, punime bojatisjeje-hidroizolimi-akustike, kundër zjarrit, pastrim I sipërfaqes urbane, kryerja e punimeve në shërbesa funerale. Rikonstruksione në godina guri, tulle, beta, suvatime, hidraulike, elektrike, lyerje, mobilime, izolime, tubacione, çati, dyer dritare, pastrime me ujë, rregullim ambienti. Tregti e pergjithshme Import - Eksport me shumice e pakice e mallrave te ndryshme industriale, materialeve te ndertimit, bojra, llaqe, elektrike, elektroshtepiake, hidrosanitare, te sinjalistikes rrugore,te automjeteve, e pjeseve te kembimit per automjete, te mjeteve lundruese etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Egeu Stone
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/03/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Mezes, Rruga Pavaresia, ne ane te CASA ITALIA, zona kadastrale 2679, nr i pasurise 124/2 dhe 124/126

Adresa:
1. Tirane, Kamez, Fshati Valias, shkolla "Niko Hoxha"

2. Kavaje, Fshati Hajdaraj, shkolla "Razi Leka"

3. Fier, Topoje, Fshati Seman i Ri, pasuria 84/2

4. Tirane, Njesia administrative 4 e 8, zona zhvellimore 5 Maji

5. Tirane, Kamez, Bulevardi Blu, nr.492, shkolla "Ibrahim Rugova"

6. Tirane, Vore, Godina BashkiaVore, Rruga Unaza, Vore.

7. Vlore, Himare, Rikonstruksion i ujesjellesit Piqeras, fshati Piqeras

8. Korce, Voskopoje, Objekt individual banimi 2 kate + çati me 1 kat nentoke K.P 7029, Njesia Adm Voskopoje, fshati Voskopoje

9. Tirane, Vore, Kopeshti publik, Rruga Mema.

10. Tirane, Farke, Njesia Administrative Farke, Rolling Hills, Zona Kadastrale Nr.2529, Nr. i pasurise 621/68, Lunder.

11. Kavaje, Zona kadastrale 8552, nr pasurie 7/88, rikonstruksion i shkolles se mesme Aleksander Moisiu

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.06.2022
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 21 811 720,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 197 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 631 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 520 380,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 574 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:123 384 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:103 081 130,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:144 735 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:115 774 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 666 374,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja