Skip to content

TRANS-SOPOTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67101501I
Administrator: Flamur Isufaj
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit dhe bagazhet e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: TRANS-SOPOTI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 31.08.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mecedes-Benz SR 4989 B Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz me targë AA 038 BY Vlorë Delvinë Delvinë Autobus tip Mercedes-Benz me targë AA 395 BV Vlorë Delvinë Delvinë Autobus me targa AA 304 PZ Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Skanie me targë AA 680 CF Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Skanie me targë AA 530 NG Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz D me targë AA 723 AS Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mecedes-Benz AA 385 EB Vlorë Delvinë Delvinë Autobus tip Mercedes-Benz me targë SR 4989 B Vlorë Delvinë Delvinë Autobus tip Mercedes-Benz me targë AA 309 RJ. Vlorë Delvinë Delvinë Autobus MercedesBenz AA 095 NR Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz me targë AA 306 AL Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz me targë AA 612 CF Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Iveko me targë AA 598 CN Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz me targë DL 3219 A Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz me targë AA 051 IL Vlorë Delvinë Delvinë Autobus Mercedes-Benz AA 185 RJ
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Delvinë Lagjja Sinan BalLaçi, sheshi Sulejman Delvina, godina nr.1, kati i parë.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare