Skip to content

Klubi i Sportit SOPOTI ( ish " Klubi i Futbollit SOPOTI SHA")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-11 09:04:27
JSON

NIPT: L67612602A
Administrator: Ermir Sulollari
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive në fushën e futbollit, krijimi i ekipeve zinxhir për sportin e futbollit, si dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit, futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit, dhe të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar. Organizimi i aktiviteteve sportive ne fushen e volejbollit, basketbollit dhe aktivitete te tjera sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: Klubi i Futbollit SOPOTI SHA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 25/11/2015
Rrethi: Librazhd
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Enver Shkurti, Edli Çuçuli, Emirjan Poçi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Librazhd, Lagjja Nr 1; Rruga "Arbëria"; në godinën e klubit të futbollit SOPOTI.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 18.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.04.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenime Shjeguese)
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:13 661 113,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:11 237 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:12 685 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 987 953,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:10 125 973,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 519 020,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 310 366,00
Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli