Skip to content

Irdi Gega
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-04 10:14:44
JSON

NIPT: L67629601I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci, laborator klinik-biokimik. Market, bar-restorant. Sherbime funerale. Tregtim te higjeno sanitare. Pjese kembimi per automjete, aksesore automjetesh, Import - Eksport. Klinike Mjeksore. Tregtim te produkteve ushqimore me shumice dhe pakice, tregtim te produkteve shtazore dhe cdo nenprodukt te tyre .
Emërtime të tjera Tregtare: GEGA; Farmaci "GEGA"
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 29/02/2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Librazhd, Lagjja nr. 2, Rruga e Dibrës, objekt privat nr 2/113 me zonë kadastrale 2446.

Adresa:
Elbasan Prrenjas Lagjja nr.1, bulevardi "Rinia", pallati nr.26, kati nendheshem.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.09.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 04.03.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 14 586 649,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 5 647 646,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 846 496,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 189 719,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 773 414,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 346 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 185 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:131 320 441,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:79 338 021,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:76 023 023,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:48 623 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:33 787 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:29 757 991,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:18 421 600,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli