Skip to content

Nexhmedin Sadiku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-29 12:52:43
JSON

NIPT: L71503044S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti, prodhim, montim, import-eksport. Shërbime mirëmbajtje për parqe lojrash dhe ambjente të jashtme dhe të brendshme.
Emërtime të tjera Tregtare: "BULEplay"
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03.03.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Rruga Egnatia, Ndertesa nr.10

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 29.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 459 358,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 755 441,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 269 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 979 116,00
Punuar Nga : A.Lala