Skip to content

EA Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-14 10:35:46
JSON

NIPT: L72218041Q
Administrator: Dritan Këlliçi
Objekti i Veprimtarisë: "Zhvillmi dhe shitja e programeve kompjuterike aplikative. Tregtimi i pajisjeve dhe sistetmeve elektronike ne çdo fushe te ekonomise. Projektimi, zhvillimi, implementimi dhe ofrimi i sherbimit te mirembajtjes te sistemeve elektronike ne çdo fushe te ekonomise. Veprimtari ne fushen e sistemeve te informacionit gjeografik (GIS). Prodhim, shitje, import dhe eksport faqesh web, paisje elektronike, informatike dhe elektrike, sherbime informatike, elektronike, implementime sistemesh dhe rrjete elektronike. Sherbime konsulence teknike ne fushe te elektronikes, Ofrim asistence teknike, projektim, instalim, mirembajtje, paisje radio-televizive, paisje audiovizive, paisje LAN dhe WAN, paisje telefonike, paisje mobile, paisje identifikuese, Instalime dhe punime Elektrike. import/eksport paisjesh elektronike dhe aplikdacionesh kompjuterik' Objekti i Shoqerise mund te modifikohet ose ndryshohet me vendimin e Asamblese se Pergjithshme.
Emërtime të tjera Tregtare: EA Solutions
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/10/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Dajt, Rruga Fresku, Pallati Trebeshina, Shkalla 2, Ap.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.01.2022
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala