Skip to content

KLUBI I FUTBOLLIT SKËNDERBEU SH.A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-13 11:09:02
JSON

NIPT: L74216002N
Administrator: Perikli Karavella
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin e aktiviteteve në fushën e sportit të futbollit dhe pjesëmarrjen në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit, si dhe pjesëmarrjen në garat sportive të organizuara nga UEFA, për meshkuj e femra. Organizimin e aktiviteteve në fushën e sportit të futsalit, beach - soccer dhe pjesëmarrjen në garat sportive vendase e ndërkombëtare. Krijimin e Akademisë së Futbollit Skënderbeu, ku përfshihen të gjitha ekipet zinxhir të sportit të futbollit. Futja në tregun kombëtar dhe ndërkombëëtar të shit-blerjes së lojtarëve. Kuotimi në indekset e bursave kombëtare apo ndërkombëtare. Aktivitete të tjera në fushën e sportit të futbollit. Çdo aktivitet tjetër në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: KLUBI I FUTBOLLIT SKËNDERBEU SH.A
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02/03/2016
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 550 000,00
Numri i pjesëve: 4 550
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Shkumbin Qormemeti; Elmaz Takaj; Arlind Boshku; Ilirjan Përmeti; Perikli Karavella
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: MASAT KONSERVATIVE:
01.Ne date 18.06.2020: Ne baze te urdhrit Nr.606/e/1 Regj., te leshuar nga Permbaruesi Neritan Çuko, eshte urdheruar "Vendosja e mases se sekuestros mbi 100% te aksioneve ne pronesi te KLUBI I FUTBOLLIT SKËNDERBEU SH.A me NIPT L74216002N". Kjo mase eshte hequr ne date 12.10.2020, ne baze te urdhrit Nr. 606/e Regj, date 01.10.2020 te lëshuar nga Përmbarues Gjyqësor Neritan Çuko. Kjo mase eshte hequr ne date 12.10.2020 ne baze te urdhrit Nr. 606/e Regj, date 01.10.2020 te protokolluar nga QKB me Nr.9060 Prot date 08.10.2020 te lëshuar nga Përmbarues Gjyqësor Neritan Çuko.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë; Korçë; Rruga "Gjergj Dimitrov", Stadiumi "Skënderbeu".

Adresa:
Tiranë, Rruga e Kavajës; Qendra Tregtare "Globë"; Kati 2, P.O Box1001.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 05.02.2022
Ndryshimi i Administratorit dhe Anëtarëve
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.04.2023
Dokumenta Financiare: Akt themelimi i Shoqerise
Pasqyra Financiare 2017
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B/ A.Baja