Skip to content

Llazar Angjeli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-12 10:59:04
JSON

NIPT: L74508802H
Administrator: Llazar Angjeli
Objekti i Veprimtarisë: Mbareshtimi i faunes se bute dhe te eger si dhe flores mbi bazen e kushteve dhe tradites te zones ku do te zhvillohet aktiviteti. Ripopullim dhe peshkim ne ujembledhesa e rezervuare
Emërtime të tjera Tregtare: GREEN ANILIO ltd
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/09/2017
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bashkia Finiq, Zona Kadastrale Nr.1472 fshati Dermish dhe Zona Kadastrale Nr.1483 fshati Dhive

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 12.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara