Skip to content

"AUTO- LB" SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-28 14:13:29
JSON

NIPT: L77821602G
Administrator: Lavdim Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import /eksport automjetesh të përdorura dhe shitblerjet e tyre. Dhënie automjetesh me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: "AUTO- LB" SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/04/2017
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Qendër, Librazhd, Dragostunjë, Lagjja nr 1 Dragostunjë, pronë private me nr pasurie 496/6, dhe zona kadastrale nr 1527, pranë rrugës nacionale Librazhd-Korçë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.10.2021
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje per shitjen e kuotave pjesemarrese date 05.10.2017
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala