Skip to content

ADD Print
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-20 08:07:44
JSON

NIPT: L81722022V
Administrator: Adenis Kastrati
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice dhe pakice te materialeve ndryshme per kancelari. Tregti me shumice dhe pakice te printerave , kompjuterave , boje printeri, pjese per kompjutera dhe printera si dhe pajisje te tjera informatike . Import dhe eksport te materialeve te ndyshme per kancelari , te printerave , kompjuterave , boje printeri, pjese per kompjutera dhe printera si dhe pajisje te tjera informatike .Shoqeria per permbushjen e qellimeve te saj mund gjithashtu, si shembull por pa u kufizuar:Te bleje, shese, te marre me qira, tejape ose te marre hua ose me qira pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme ; Te nenshkruaje marreveshje ; Te marre hua, hipoteka dhe çdo gje tjeter qe konsiderohet te jete e nevojshme nga asambleja e pergjithshme. Ndertimi civile dhe industirale te cdo lloji. Restaurime dhe tregetime te objekteve civile dhe industirale. Ndertim rrugesh te te gjitha kategorive te veprave te artit ura, ujsellsa, kanalizime, etj. Import- eksport te materialeve te ndryshme te ndertimit.
Emërtime të tjera Tregtare: ADD Print
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/05/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, YZBERISH, Rruga ''Spiro Flloqi'', Pallatet ''Ajazi'', Kati i Parë, Nr.3, Njësia Administrative Kashar

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.10.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 736 875,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 438 552,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 665 577,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 511 587,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:38 865 487,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:31 168 530,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:21 094 265,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:5 626 616,00
Punuar Nga : A.Baja