Skip to content

GENERAL PLUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-15 13:33:22
JSON

NIPT: L82020015J
Administrator: Fatos Braja
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, tregtimi i materialeve të ndryshme industriale, makineri dhe pajisje, materiale elektrike, mekanike, hidraulike. Tregtimi i materialeve të ndërtimit, beton, çimento, mermer, inerte, tulla, pllaka, bojra, materiale zdruktharie, materiale sanitare, materiale izolimi etj. Tregtim automjete, goma, bateri, kuzhineta, lubrifikantë dhe pjesë këmbimi. Tregëtim i pajisjeve laboratorike, i lëndëve kimike, detergjentëve dhe solucioneve të ndryshme, materiale pastrimi etj. Tregtim veshje, uniforma dhe aksesorë të tyre. Tregtimi i veglave të punës, instrumentave prerës, gjeneratorë, kompresorë, pompa, valvola presioni dhe materialeve të ndryshme në fushën e sigurimit teknik. Tregtimi i materialeve didaktike, libra dhe publikime, materiale sportive, tonera dhe materiale kancelarike. Tregtimi i materialeve elektronike, audio vizuale, kompjuter, laptop, tableta, njësi kompjuterike dhe aksesorë të ndryshëm elektronike, kamera dhe sisteme të tjera sigurie dhe vëzhgimi. Tregtimi i sistemeve dhe pajisjeve të ngrohjes dhe ftohjes, soba druri dhe elektrike, dru zjarri, etj. Ofrimi i shërbimeve të konsulencës juridike dhe financiare, shërbimit të ndërmjetësimit në fushën e pasurive të paluajteshme dhe shërbimeve në fushën e sigurimeve duke përfshirë të gjitha kategoritë. Kryerjen e çdo aktiviteti tjetër të lejuar nga legjislacioni në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: GENERAL PLUS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/08/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Volkswagen Caddy, me targë AA 059 EC
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Kompleksi Park Construksion, Godina A, Shkalla 1, Apartamenti 23, kati 7-te

Adresa:
Tirane, Rruga "Sokrat Miho", Pallati Vila L, Pasuria me nr. 214/351-G1, ZK 3866, v 89, fq 30

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.10.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 01.08.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 047 105,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 696 617,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 467 091,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 566 461,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:65 423 719,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:59 724 526,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:68 604 613,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:22 722 447,00
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja