MASCARPONE
                                    
                                                            Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 09:33:27
                                                            
                    
                    JSON
                    
            
            | NIPT: | L82427016S | 
|---|---|
| Administrator: | Alfio Rrotani | 
| Objekti i Veprimtarisë: | Te ushtroje aktivitetin ne fushen e bar-restorant, hoteleriturizmit,cateringut, komplekse e palestra sportive,fusha tenisi e minifutbolli si dhe çdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise dhe qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar. Hapje e nje shkolle profesionale, kurse kuzhine, kurse pasticerie, kurse picerie, kurse per bukepjekes, kurse barman dhe somalier | 
| Emërtime të tjera Tregtare: | KRIPË DHE PIPER | 
| Forma ligjore: | Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K | 
| Viti i Themelimit: | 19/12/2018 | 
| Rrethi: | Tiranë | 
| Shteti ku vepron: | Shqipëri | 
| Origjina e Kapitalit: | Shqipëri | 
| Kapitali Themeltar(Lekë): | 100 000,00 | 
| Numri i pjesëve: | 4 | 
| Lloji i pronësisë: | Private | 
| Nr. i administratorëve: | 1 | 
| Femër/Mashkull: | Mashkull | 
| Statusi: | Aktiv | 
| Leje/Licensa: | X.2.B -
                                            Formim profesional | 
| Ndryshime | |
| Adresa: | Seli/Zyra Qendrore: | 
| Akte. Tjetërsim Kapitali: | → Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.01.2022 → Akti i themelimit → Kontrate shitje kuote kapitali date 15.01.2022 | 
| Dokumenta Financiare: | → Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019 → Pasqyrat financiare 2020 | 
Informacione Financiare
| Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020:
                                            8 896 156,00 Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 158 583,00 | |
| Xhiro Vjetore(Lekë)                                            2020:13 892 729,00 Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:34 376 472,00 | |
