Skip to content

MASCARPONE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 09:33:27
JSON

NIPT: L82427016S
Administrator: Alfio Rrotani
Objekti i Veprimtarisë: Te ushtroje aktivitetin ne fushen e bar-restorant, hoteleriturizmit,cateringut, komplekse e palestra sportive,fusha tenisi e minifutbolli si dhe çdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise dhe qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar. Hapje e nje shkolle profesionale, kurse kuzhine, kurse pasticerie, kurse picerie, kurse per bukepjekes, kurse barman dhe somalier
Emërtime të tjera Tregtare: KRIPË DHE PIPER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/12/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga ''Sami Frashëri'', përballë Shkollës Petro Nini Luarasi'', Zona Kadastrale 8270, Nr.Pasurisë 5/274

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.01.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuote kapitali date 15.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 896 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 158 583,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 892 729,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:34 376 472,00
Punuar Nga : A.Lala