Skip to content

DURAKU - A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-27 08:37:31
JSON

NIPT: L82817202A
Administrator: Avni Duraku
Objekti i Veprimtarisë: Shfrytezim pyjesh, perpunim te lendes drusore, importeksport te lendeve drusore, tregtim lende drusore. Pyllezim fidanesh, grumbullim farash, mbjellje fidanesh etj.
Emërtime të tjera Tregtare: DURAKU - A
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/04/2018
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Labinot fushe MENGEL Lagjja Mengel, Qendra Fshatit, banese private 1-kateshe, me numer 5.

Adresa:
Elbasan, Mjeti me targe AA 572 DA

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.07.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala