Skip to content

Art and Tourism Development Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-23 12:05:14
JSON

NIPT: L83705802U
Administrator: Enkelejda Metohu
Objekti i Veprimtarisë: Objekt i shoqerise eshte veprimtaria akomodouese ne strukturat akomoduese ne perputhje me percaktimin e ligjin Nr.93/2015 "Per turizmin" per strukturat akomoduese, sherbime ndihmese e bar, restorant, catering.
Emërtime të tjera Tregtare: Art and Tourism Development Group
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/01/2018
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: S&D Invest, shoqëri aksionere e se drejtës shqiptare, me NIPT K82112004C me seli qendrore ne Tirane, Farke, Rezidenca Kodra e Diellit, Selite dhe administratore Enkelejda Metohu & ortak i vetem Gentjan Sula. Sipas te dhenave te QKB deri me date 23.08.2022

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarande, Pasuria 27/34, Zona "HoteleriTurizem", kanali i Çukes, Zona Kadastrale 8642,

Adresa:
1. Kavaje, Golem, Qeret, Marea Resort, Rruga Mujo Ulqinaku, Qeret, Zona Kadastrale 3101.

2. Tirane, Farke, Selite, Rruga e Trendafilave, Rezidenca Kodra e Diellit 1, Top Hill Qender, Zona Kadastrale 3292, Nr Pasurie 118/72-N2

3. Sarande, Gjiri i Kakomese, Plazh, Pasuria Nr. 30/21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.08.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 23.08.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 14 086 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 36 601 847,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 34 978 296,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:209 153 357,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:288 383 467,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:241 907 571,00
Punuar Nga : A.Baja