Skip to content

Anadea
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-07 09:47:50
JSON

NIPT: L87201401H
Administrator: Dritan Xheka
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice te materialeve elektrike, hidraulike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem. Import-eksport automjete te reja , te perdorura dhe pjese kembimi. Organizim eventesh dhe festash te ndryshme. Sherbim hoteli, restoranti, bari. Prodhim dhe tregtim peme frutore, dekorative, lule, vazo, pleh organik dhe kimik. Prodhim dhe tregtim i farerave dhe fidaneve. Materiale dezinfektimi, deratizimi, dezinsektikim, material pastrimi. Materiale didaktike mesimore. axhusterie etj. Prodhim dhe tregtim i materialeve restauruese, konservuese dhe i solucioneve te veprave te art it dhe monumenteve historike. Sherbime mirembajtje, nderrim pjesesh te motogjeneratorit. Blerje ene kuzhine dhe pajisje te tjera.. Tregtim, kolaudim dhe rimbushje i mjeteve te mbrojtjes kundra zjarrit. Ofrimi i sherbimeve grafike dhe prodhime te ndryshme. Prodhim dhe tregtim i uniformave, veshjeve dhe pajisjeve te buta per spitale, polici, kulinari etj. Pajisje elektronike hardweri TIK. Perpunim druri, duralumini, metali, plastike. Tregti dhe sherbime me bojra, llak dhe solucione te ndryshme . Blerje artikuj sportive dhe gjimnastikore. Tregtim me pakice dhe shumice te gomave te reja, bateri. Produkteve industriale dhe ushqimore. Prodhim, tregtim, montim, eksport reklamash, materiale elektrike. hidraulike dhe mekanike. Tregtim makinash te perdorura dhe pjese kembimi. Tregti libri, kancelari, materiale pastrimi. Prodhim, punime, tregtim duralumini, punime druri dhe plastike, punime etalbont, fasada xhami etj. Tregtim, import-eksport te pijeve alkoolike, mallrave ushqimore. Sherbime portuale, riparime, mirembajtje te mjeteve portuale. Lyerje te te gjitha Uojeve. Sherbime postare, nderkombetare, shitje biletash trageti, avioni dhe autobusi. Sherbime automjetesh me karrotrec. Dekor, ndricim dhe sinjalizim urban. Prodhime bujqesore, blegtorale dhe rritje kafshesh. Pastrim dhe mirembajtje pyjesh, kullotash, mbjellje pemesh, dru frutore, peme dekoratike, peme te ndryshme pyjore. Ndertime dhe rikonstruksione te ndryshme. Sherbim i shpejte ushqimor. fast-food. Transport mallrash dhe udhetaresh. Barna dhe materiale mjekiesore dhe reagent te ndryshem. Perpunimi i mbetjeve spitalore. Agjensi Turistike. Sherbime per udhetime ajrore detare e tokesore, rezervime dhe pergatitje biletash. Sherbime ne fushen e Turizmit si udhetime turistike brenda dhe jashte Vendi .Organizimi i udhetimeve per qellime biznezi, turne dhe pushime. Agjensi per prerjen e siguracioneve te makinave dhe produkteve te agjensive te sigurimeve.Sherbim transporti brenda dhe jashte vendit, taksi, mikrobuze, autobuze tj. Transport nderkombetare udhetaresh, agjent per trasferimin e parave ne emer dhe per Ilogari te nje subjekti jo-banke, Tregtim atrikuj promocional.Agjensi Imobililiare. Automjete me qera. Pllaka dhe pajisje hidraulike, hidrosanitare e termosanitare.Mallra industrial te lendeve te para e materialve te mdertimit si dhe makineri ndertimi e pjese kembimi per to. Servise per automjete te llojeve dhe tonazheve te ndryshme. Grumbullim dhe shitje skrapi. Agjensi doganore. Transport mallrash brenda dhe jashte vendit. Autoshkolle. Sherbime Interneti.Pajisje elektroshtepiake,kondicioner.Produkte kozmetike dhe materiale parukerie.
Emërtime të tjera Tregtare: Anadea
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/09/2018
Rrethi: Bulqize
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulqize, Shupenze, Njësia Administrative Shupenzë,Bashka Bulqize, Lagjja Qender, Rruga Nacionale Peshkopi - Tiranë, Ndërtesa Nr 10, Kati i Parë

Adresa:
Tiranë, Njësia Administrative Paskuqan, Rruga "Fehmi Agami" nr. 18

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.12.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 305 754,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 321 484,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:12 937 708,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:11 287 940,00
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja