Skip to content

Aleksander Harizi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-17 09:55:11
JSON

NIPT: L91401023I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import-export të mallrave të ndryshëm. Projektim, zbatim në impiante elektrike, mekanike civile etj. Tregtim, instalim dhe shërbim në impiante elektrike civile dhe industriale, kabina elektrike TM/TU, grup motor-gjenerator, UPS, stabilizator, sisteme HVAC (ngrohje-ftohje), ashensorë civile dhe industrial, rikonstruksion dhe ndërtim në objektet ndërtimore civile dhe industriale, si dhe sistemet hidraulike. Tregtim dhe transport nënproduktet e naftës (hidrokarbureve). Projektim, tregtim, instalim në sistemet e energjive të rinovueshme, të tilla si dielli, era, gjotermale, biomasa, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: EME
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 01.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Baldushk, FUSHAS, Lagjja Fushas, Rruga Fushas - 1, Godinë private nr.57, kodi postar 1035

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 04.11.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala