Skip to content

ASIGEST BROKER ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91412050O
Administrator: Marin Piranjani
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e aktivitetit të ndërmjetesimit (broker) në fushën e sigurimit të jetës, jo-jetës dhe risigurime, sipas përcaktimeve te Ligjit për Sigurimet dhe pas pajisjes me liçensën përkatëse nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare (AMF). Shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari tjetër plotësuese, të lidhur, ndihmëse apo të dobishme për realizimin e objektit të saj të lejuar nga Ligji për Sigurimet dhe legjislacioni në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: ASIGEST BROKER ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 08.11.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “ASIGEST BROKER” S.p.A, një shoqëri aksionare e së drejtës italiane, e regjistruar në Regjistrin Tregtar të Dhomës së Tregtisë, Industrisë dhe Artizanatit të Biella e Vercelli, Itali, me kod fiskal dhe numër TVSH 02108430022, me seli në Itali, Biella (BI), Corso Europa 5 7, CAP 13900, përfaqësuar në këtë kontratë nga Z. Alessandro Griffith Brookles (Sipas kontratës për shitjen e aksioneve, datë 05.04.2019, të dorëzuar në QKB).

II. GENERATE, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 24.03.2016 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L61529028E, me adresë në Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Brigada VIII, Pallati Nr. 28, Kati 3, me administrator Andi Canaj, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 04.12.2019).
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Helada Papa, Pietro Urso, Marin Piranjani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rogner Hotel Tirana, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 9, zyra nr. 3/A

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.12.2019
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje aksionesh 05.04.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala