Skip to content

AKELIK GROUP dega ne Shqiperi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 08:33:26
JSON

NIPT: L91413030F
Administrator: Mashdi Ismayilov
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e ndërtimit, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AKELIK GROUP dega ne Shqiperi
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 13.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Ázerbajxhan
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: AKELIK GROUP (shoqëria mëmë e huaj), një shoqëri aksionere, e regjistruar më datë 20.05.2011 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Azerbajxhanit, me Numër regjistrimi 1501817351, me adresë: 26,2 Ahmad Rajabli, Distrikti i Narimanov, Qyteti i Baku, AZ1052. (Sipas Çertifikatës së Regjistrimit të personit juridik tregtar, Republika e Azerbajxhanit, datë 08.02.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 33014681 manat (AZB) dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.10.2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Kongresi Manastirit, Ambjenti me zonë 8130, Pasuria Nr.1/461 + 1-17 , Hyrja 1, Apartamenti 17

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.08.2019
Çertifikata e Regjistrimit te personit juridik tregtar, Republika e Azerbajxhanit (08.02.2019)
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.12.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala