Skip to content

LIBRARI DYRRAHU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-14 07:57:24
JSON

NIPT: L91418502J
Administrator: Indrit Belegu
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të librave shkollorë dhe artistike, tregtim lodra për fëmijë. Shit-blerje artikuj kanceralie. Import, eksport dhe çdo aktivitet i lejuar nga ligji. Tregtim: Tekste mësimore, libra artistik, lodra për fëmijë. Kancelari. Mjete për zyra. Import, eksport, tonera, printera, fotokopje, mjete didaktike për parashkollor dhe cikli ulët. Pajisje elektronike. Materiale konsumi për pajisjet informatike. Pajisje elektronike hardware. Vula. Shtypshkrime dhe çdo aktivitet i lejueshëm nga ligji. Printime. Të tregtojë me shumicë dhe pakicë mallra të ndryshme ushqimore, pije, detergjentë, mallra blegtoral, industrial, lëndë të parë dhe çdo lloj malli tjetër të ligjshëm. Si dhe çdo veprimtari tjetër të ligjshme në Republikën e Shqipërisë. Shkumës. Mirëmbajtje printera/fotokopje.
Emërtime të tjera Tregtare: LIBRARI DYRRAHU
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/02/2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga Egnatia/3, Godina 1039, Zona Kadastrale Nr. 8514, Volumi 38, Faqe 125, Numri i Pasurisë 4/162-N1

Adresa:
1. Durres, Lagjja 12, Rruga Pjetër Hanxhari, Pallati SAEL, Kati i parë

2. Durres, Lagjja 13, pranë Shkollës 9 vjeçare Bajram Curri

3. Durres, Rruga Mujo Ulqinaku, Lagjja 5, në Zonën Kadastrale 8512, volum 46, faqe 154

4. Durres, Lagjja 6, Rruga Aleksandër Goga, pranë Drejtorisë së Policisë së Qarkut

5. Durres, Lagjja 3, Rruga Egnatia, Ndërtesë Nr.1042, kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.07.2022
Akti i themelimit te shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyrat financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 13 428 687,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 659 641,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 446 892,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:195 112 574,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:136 752 002,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:100 927 179,00
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja