Skip to content

FIRMITAS STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-19 13:00:21
JSON

NIPT: L91708008J
Administrator: Sokol Bala
Objekti i Veprimtarisë: Studim Projektim, Mbikqyrje dhe kolaudim në fushën e ndërtimeve të të gjitha llojeve dhe vlerësim të pasurive të paluajtshme. Shërbim ekspertize për studimin dhe përgatitjen e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të çdo lloji. Auditim në fushën e energjisë /shoqëri e shërbimeve energjitike. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditimin mjedisor. Shoqëria do të ushtrojë çdo aktivitet ndihmës në përputhje me legjislacionin shqiptar i cili i shërben aktivitetit të saj kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: FIRMITAS STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.4, Rruga "Niko Avrami", pallati i ri "Alfa", dyqani nr.6, që i përket - Nr. pasurie 6/455-N3, Zona Kadastrale 8120

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 19.10.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 339 739,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -51 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:3 173 914,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 438 166,00
Punuar Nga : A.Lala