Skip to content

AUTO TECH ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-11-23 15:59:20
JSON

NIPT: L92005017U
Administrator: Shkëlqim Breçani
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të pjesëve të këmbimit,tregti me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshëm industrialë, pjesë këmbimi,servis për riparime automjeteve të të gjitha llojeve dhe të tipeve të ndryshme duke përfshirë autovetura dhe makina të cdo tonazhi,import eksport tregti me shumicë e pakicë të mallrave të ndryshëm, vajra lubrifikante,elektrike,hidraulike,duralumin, Import eksport dhe shitje me shumicë dhe pakicë të pjesëve të këmbimit për autoveturat dhe automjetet e të gjitha llojeve dhe tipeve të ndryshme duke përfshire këtu autovetura dhe makina të cdo lloji dhe tonazhi, Import eksport dhe shitje blerje me shumicë dhe pakicë të makinave dhe autoveturave të të gjitha llojeve e tonazheve.Dhënie me qira e automjeteve. Import-eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë gomash të të gjitha llojeve. Import-eksport të aksesorëve të automjeteve të të gjitha llojeve dhe veshjeve të punes. Lavazh për automjete.Magazinim i artikujve të ndryshëm për shitje.Shërbime me Karrotreci. Lyerje e pjesshme të autoveturave, furgonave, minibuzave, autobuzëve dhe kamionëve, me pjekje apo me tharje natyrale.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTO TECH ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.08.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: BREÇANI - R.O.S.P sh.p.k, person juridiki i regjistruar në Regjistrin e Shoqërive Tregtare , me NIPT K52116005E, me seli në Rr.”Papa Gjon Pali II”, ABA Business Center, Kati përdhe, zyra nr.1. Tiranë. (Sipas aktit të themelimit dhe statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Sadik Petrela" ,zona kadastrale 8140 ,me Nr.Pasurie N-4/69/ND

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.11.2019
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani