Skip to content

KASTRATI OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-01-18 09:54:36
JSON

NIPT: L92221505V
Administrator: Shefit Kastrati; Ramazan Hoda
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, tregti me pakicë të karburanteve, lëndëve djegëse, servis automjetesh, tregti të artikujve të ndryshëm, transport karburanti e mallrash, veprimtari në fushën e ndërtimit. Bar - Restorant, Hoteleri dhe tregti me pakicë të artikujve ushqimor dhe industrial. Parukeri, sallon bukurie, masazhe, trajtime, qendër estetike. Të gjitha format e kredidhënies, faktoringu, qiraja financiare, të gjitha shërbimet e pagesave dhe të transferimit të parave, parasë elektronike, ofrimi i garancive dhe marrja e angazhimeve, këmbim valutor. Lavazh automjetesh. Shoqëria mund të kryejë çfarëdo veprimtarie tjetër që lejohet nga legjislacioni në fuqi i Republikës së Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: KASTRATI OIL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.10.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: KASTRATI GROUP, shoqëri aksionare me NIPT K21711502V, me seli në Tiranë. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 14, Ura e Dajlanit, Zona Kadastrale 8515, Nr. pasurie 8/2572, Shkozet

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.12.2019
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani