Skip to content

I.S.S (INTEGRATED SMART SOLUTIONS) (ish "I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS)")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-15 14:23:08
JSON

NIPT: L92230027U
Administrator: Roland Bejko
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit (TIK). Konsulence dhe menaxhim te projekteve. Programimi, zhvillimi, testimi dhe mirembajtja e sistemeve software & hardware ne ICT. Dizenjim dhe zhvillim sistemesh komunikimi, radio komunikimi, sisteme kontrolli dhe monitorimi GPS, sisteme kundra zjarrit etj. Transferimi i te dhenave dhe infrastruktures perkatese nga nje teknologji e vjeter ne nje teknologji te re; Permiresim/upgrade sistemesh informatike; Operimi, menaxhimi, suporti i perdorimit, trajnimi dhe auditimi teknik/informatik per sistemet softeare. Dizenjim dhe implementim i sistemeve te sigurise. Dizenjim dhe implementim i projkteve "SMART & SAFE CITY" . Dizenjim dhe implementim i projekteve te menaxhimit te trafikut. Analiza e kerkesave te sigurise se klientit, projektimi i arkitektures, instalimet dhe konfigurimet e komponenteve, vendosja ne pune, testimet e sigurise dhe mirembajtja perkatese. Import, tregetim dhe mirembajtje e pajisjeve elektrike, elektronike, informatike, telekomunikacioni, monitorimi etj. Ndertimi i linjave me fibra optike dhe kabllim linjash per sisteme sigurie dhe 2 elektronike.”
Emërtime të tjera Tregtare: I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/10/2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1. Tirane, Automjeti tip Dacia Dokker me targe AA447TG

2. Tirane, Automjet tip Mercedes-Benz Citan me targe: AA 237 ZG
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e ''Kavajes'', Kompleksi ''Square 21'', sh.2, k.9 me numer pasurie 1/710+2-30

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.12.2021
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësiTransaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 7 352 613,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 6 176 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 668 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:94 201 357,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:72 869 351,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:8 926 502,00
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja