Skip to content

IN PRINT ( ish "MARTINMATO")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-26 13:57:55
JSON

NIPT: L92713601Q
Administrator: Martin Mato
Objekti i Veprimtarisë: Shitje e produkteve kancelarike, produkteve elektronike (kompjutera, prinetra, fotokopje), sisteme printimi, sherbime printimi, servis I produkteve elektronike , (kompjutera, printera, fotokopje), software etj. sipas legjislacionit Shqiptar ne fuqi. Tregti me shumice dhe pakice te detergjenteve dhe materialeve te pastrimit. Mirembajtje njesive kompjuterike dhe sistemeve te fonive dhe audiove. Riparim dhe shitje kondicioneresh. Sherbim dekorativ festash. Riparim dhe shitje mobiljeve te ndryshme. Organimizm eventesh ( konferenca, seminare) etj. Sherbim pastrim ambjentesh. Mjete didaktike dhe laboratorike. Tregtim veglash pune dhe veshje pune si dhe aksesore te tjere per punime ndertimi
Emërtime të tjera Tregtare: IN PRINT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2019
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër, Lagjja 18 Shtatori, rruga Xhorxh Sorros, nr. 1524

Adresa:
Tirane, Rruga "Lidhja e Prizrenit", pallati 14, shkalla 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.01.2020
Statuti i shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësiTransaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 473 698,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 276 495,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:25 606 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:12 327 097,00
Punuar Nga : A.Lala/A.Baja