Skip to content

Genti 001
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-02-17 14:59:15
JSON

NIPT: L93101401U
Administrator: Ilir Dervishaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë e pakicë i materialeve të ndërtimit. Prodhime betoni si blloqe, tubina, bandier, etj. Transporti rrugor i mallrave, inerteve, për vete dhe për të tretë. Lavazho. Tregtimi i plehrave kimike, pesticideve, drurëve, pemë dhe lule dekorative, veshje pune, materiale druri, hidraulike dhe elektrike, elektro shtepiake, bojra, vegla pune, pjesë këmbimi për makina, kancelari etj. Punime ndërtimi në fushën e ndërtesave, rrugëve, mure mbajtës, kanalizimeve, ujësjellsave, kolaudim të punimeve të ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: Genti 001
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.06.2019
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier ZHAREZ SHEQISHTE Mjeti me targe AA 775 YX
Fier ZHAREZ SHEQISHTE Mjeti me targe AA 218 XF
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Zharëz Sheqishtë, Fshati Sheqishtë, Rruga e qendrës, Godina 64, zona kadastrale 3361, nr. Pasurie 102/64.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar date 17.02.2021
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Lala