Skip to content

CWI-ALBANIA (ÇOKYASAR WIRE INDUSTRYALBANIA)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-01-18 09:54:36
JSON

NIPT: L93411205H
Administrator: Tunay Zincirkiran; Hikmet Ozsoy
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, tregtim, galvanizim i telave të çelikut, kavo çeliku dhe produkte të tjera industriale të galvanizuara.
Emërtime të tjera Tregtare: CWI-ALBANIA (ÇOKYASAR WIRE INDUSTRY ALBANIA)
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 09.10.2019
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Ozyasar Tel ve Galvanizleme Anonim Sirketi, shoqëri e së drejtës turke , me seli në adresën;Basin Ekspres Yolu Kavak Sk.Eresinler Ser Plz n.3 B, Blok Kat 4, Yenisbosna /Stamboll/Turqi, e regjistruar në Drejtorinë e Regjistrit Tregtar Stamboll me numër regjistri 121288, me përfaqësues ligjor Omer Çokyasar. (Sipas statutit të shoqërisë)
Albametal, shoqëri aksionare, me seli në adresën:Lagjia nr.4, rruga “Skëndërbej”, e ndodhur në zonën kadastrale nr.8514, pasuria e paluajtshme nr.4/239-N.25, Durrës, e regjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesir (QKB), me NIPT L3402201R dhe me përfaqësues ligjor Eriton Shehu. (Sipas statutit të shoqërisë)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Umit Bozer; Selim Barlas; Dervis Ali Çokyasar
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Bradashesh, Ish Kombinati Metalurgjik

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.12.2019
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani