Skip to content

WASH & GO LAUNDRY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-11-23 15:59:20
JSON

NIPT: L97008205L
Administrator: Jorida Muçaj
Objekti i Veprimtarisë: Lavanteri, ofrojmë edhe vetshërbim lavanteri, shërbime të ndryshme pastrimi, higjenizim, dezinfektim, hekurosje, pastrim të sipërfaqeve dhe materialeve të ndryshme, shërbim në ambjentet e kërkuara, shërbime asistence.
Emërtime të tjera Tregtare: WASH & GO LAUNDRY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.08.2019
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjia Pavarësia, Rruga Gjergj Araniti, Pallati nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit tregtar date 13.11.2019
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani