Skip to content

AUTO KRASNIQI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-06 09:48:42
JSON

NIPT: M02705203G
Administrator: Sokol Krasniqi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti të automjeteve të përdorura. Servis automjetesh (a. Riparim dhe mirëmbajtje e pjeseve mekanike dhe të motorrit. b.Riparim dhe mirëmbajtje karrocerie. c. Riparim dhe mirëmbajtje impianti elektrik. ç. Riaprim dhe mirëmbajtje e gomave. d. Blerje dhe shitje e mjeteve dhe pjesëve të ndërrimit të tyre. dh. Mbledhje, depozitim ose shkatërrimin e mjeteve rrugore. Lyerje automjetesh. Shërbim për vendosjen apo errësimin e xhamave). Tregti pjesë këmbimi për automjete (të reja dhe të përdorura) dhe goma, pjesë këmbimi për kamiona të tonazhit të rëndë. Dhënie me qira të automjeteve. Mirëmbajtje, pastrim automjetesh (lavazh). Bar-kafe. Dhënie me qira pasuri të paluajtshme (ambjente pune). Tregti me pakicë vajra lubrifikante. Parkim privat (për automjete dhe kamione). Transport për nevojat e aktivitetit. Import-eksport. Dhe cdo aktiviteti tjetër të nevojshëm lidhur me objektin e veprimtarisë në përputhje me legjislacionit Shqiptar.Tregti te automjeteve te reja.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTO KRASNIQI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/03/2020
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Bradashesh, Rruga Elbasan-Tiranë km.5, zk.1258, pasuria nr.72/16.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 414 435,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 503 204,00
Punuar Nga : L.Kanani / A.Baja