Skip to content

"Agro Dupi"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-07-15 13:46:43
JSON

NIPT: M02928803C
Administrator: Altin Dupi; Armando Dupi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi e frutave perimeve ne fushe te hapur dhe ne sera. Import eksport e tregetim me shumice dhe pakice te fruta perimeve si dhe mallrave te ndryshem ushqimore, mjekesore,industriale te perdorimit te gjere brenda dhe jashte vendit. Haje e dhomave frigoriferike per konservimin dhe tregtimin e frtutave perimeve.Ndertimin, investimin, rikostuksionin e godinave civile, industriale,turistike bujqesore,serave,ujesjellesave e kanalizime,rrugeve,veprave te ndryshme te artit ne fushen e ndertimit etj. Hapjen e agjensive imobiliare dhe komisionere per shitblerjen dhe dhenjen me qera te pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme brenda dhe jashte vendit.Transport kombetar dhe nderkombetar mallrash dhe udhetaresh kontroll mallrash leasing.Hoteleri,Bar-Restorant e turizem.Importeksport,tregtim herbicide,pesticide,insekticide,pleh gjethor,plehra kimike,produkte te tjera per mbrojtjen dhe ushqimin e bimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: "Agro Dupi"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.05.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Helmes, Zona kadastrale nr 3939, me nr Pasurie 447/5,Fshati Zikularaj, Komuna Helmes,Kavajë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.07.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani